Tohtoročná Vianočná lotéria prináša viac výhier

04.10.2011 Celý región

BRATISLAVA 4. októbra (WBN/PR) - Od októbra až do konca decembra si môže široká verejnosť kúpiť na obchodných miestach spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. novú emisiu žrebov Vianočnej lotérie. S tohtoročnou emisiou prichádzajú aj novinky, ktoré obľúbené vianočné žreby ešte viac zatraktívňujú. „Tento rok možno so žrebmi Vianočnej lotérie vyhrať až tri hlavné ceny, pričom každá z nich je vo výške až 50 000 eur,“ informovala riaditeľka odboru lotérií a nelotériových produktov spoločnosti TIPOS Daša Kubovičová.

Ako ďalej uviedla, žreb Vianočnej lotérie, ktorému sa familiárne hovorí „vianočka“, bude v tohtoročnej emisii obsahovať až 10 hier a bude mať aj nový formát. „Tohtoročné vianočné žreby ponúkajú viac herných i výherných možností. Hráči budú môcť s nimi získať až 10 výhier súčasne ,“ uviedla Kubovičová.

Vianočka od TIPOS-u sa každoročne teší veľkej obľube. „Tento žreb mnohí kupujú ako vianočný darček pre svojich blízkych,“ vysvetlila Kubovičová. Dodala, že rýchlosť, akou sa „vianočka“ stráca z predajných pultov , je niekedy až neuveriteľná . Jej tohtoročný náklad je 1,5 milióna kusov.

Pravdepodobnosť výhry vo Vianočnej lotérii je 1 : 4. „V TIPOS-e veríme, že aj tento rok urobíme nejednému hráčovi radosť v podobe výhry prostredníctvom žrebov Vianočnej lotérie,“ povedala Kubovičová.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. je v súčasnosti lídrom v predaji stieracích žrebov na Slovensku. Okamžité lotérie (stieracie žreby) prevádzkuje na základe individuálnych licencií udelených Ministerstvom financií SR. Okrem toho prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10, KLUB KENO a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
 

Vyberte región